Teletıp ve Eğitim Derneği Tarafından Verilen “ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI” Kitabı ve “İYİ SUNUM KİTABI” Kazanan 3 Üyemiz Kim?

Teletıp ve Eğitim Derneği Tarafından Verilen “ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI” Kitabı ve “İYİ SUNUM KİTABI” Kazanan 3 Üyemiz Kim?

TELETIP ve EĞİTİM DERNEĞİ TARAFINDAN VERİLEN
"ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI" KİTABI ve
"İYİ SUNUM KİTABI" KAZANAN 3 ÜYEMİZ KİM?

"MediSine" Programı'nın 2017 yılı Aralık Ayı yayını İNFEKSİYON DÜNYASI (www.infeksiyondunyasi.org), Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan TİHUDUM (www.tihudum.org), Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu olan HİDERİM (www.hiderim.org) ile Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Bilimsel ve Sosyal Platformu olan KBB DÜNYASI (www.kbbdunyasi.org) ortak canlı yayınıyla 27 Aralık 2017 Çarşamba günü Bilimsel Bilişim Stüdyoları'ndan gerçekleştirildi.

111 bağlantı noktasından izlenen; filmlerden seçilen sahnelerin altyazıları ile video formatında gösterildiği "CANAVAR SAĞLIKÇILAR" başlıklı programda Prof. Dr. Necla TÜLEK "The Silence of the Lambs" (Kuzuların Sessizliği) ve "The Skin I Live On" (İçinde Yaşadığım Deri) filmlerini, Prof. Dr. Hamdi AKAN ise "One Flew Over the Cuckoo's Nest" (Guguk Kuşu) ve "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" (Dr. Jekyll ve Bay Hyde) filmlerini anlattı.

Canlı Konferansa katılanlar ve soru-katkıda bulunanlar arasından kura ile belirlenen; Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İnfeksiyon Kontrol Birimi'nden Hemş. Leyla GÜNAY'a, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İnfeksiyon Kontrol Birimi'nden Hemş. Selime GÜVEN'e ve 125. Yıl 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nden Uzm. Dr. Özben ŞALDIRAN'a Teletıp ve Eğitim Derneği tarafından "ANTİMİKROBİYAL UYGULAMALARI" kitabı ve "İYİ SUNUM KİTABI" hediye edildi.

Canlı Konferans sonunda Prof. Dr. Necla TÜLEK tarafından çekilen kuranın video kaydını HİDERİM, ONLINE TV'den izleyebilirsiniz.

Kitap kazanan üyelerimizi kutluyor, bu tarz hediye ve sürprizlerin olacağı aktivitelerimizde buluşabilmeyi diliyoruz.

www.hiderim.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Üye
 Video
 Canlı Konferans